Velmi osobní kniha o zdraví – Margit Slimáková

Velmi osobní kniha o zdraví od  Margit Slimákové je knížka, o které jsem věděla, že musí být  mojí knihovně. V poslední době se mi hromadí hlavně kuchařky, ale tohle není jen kuchařka, je to souhrn zdravého životního stylu v tom pravém slova smyslu.

Margit sleduji na Facebooku a webu www.margit.cz  již dlouho. Čerpám od ní nejen recepty a tipy na zdravý životní styl.  Vše co se v knize píše má hlavu a patu, autorka nutí čtenáře používat selský rozum. Každý si tam najde to své. Líbí se mi, že se v ní může číst na přeskáčku, prostě si aktuálně přečtu téma, které právě řeším :).

Co se v knize dozvíte:

Na úvod  se dozvíte, jak se autorka k poradenství dostala. Následují kapitoly Jídlo, Nápoje, Pohyb, Prostředí, Prevence, Terapie, Krása. Stručně a přehledně se dozvíte vše, co se daného tématu dotýká, co si o něm myslí odborná veřejnost a jaký je autorčin osobní názor. Kniha rozebírá všechna základní témata lidského žití a velice příjemným a osobním stylem vysvětluje, jak věci fungují a jak docílit, aby fungovaly lépe.

Anotace:
„Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat. Pokud onemocníme, jsme obklopeni kvalitní dostupnou péčí a blahobytem. Zároveň jsou ale mnozí věčně unavení, přejedení, nespokojení a stále ve spěchu. Může to být jinak? Ano! Univerzální recept nemám, ale nabízím střípky ověřených doporučení a nápadů, jak o sebe v tomto hektickém světě co nejlépe pečovat.“ Říká o své knize Margit.

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top